iPhone-accessoire: Belkin iPhone Sport Armband

Belkin brengt een speciale Sport Armband voor de iPhone op de markt met een verwachte verkoopprijs van 29,95. Er is gedacht aan reflectief materiaal voor sporten in het donker, een opbergzakje en extra schermbescherming.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Na de eindeloze stroom cases die we hier regelmatig de revue hebben laten passeren, beginnen de eerste echte accessoires ook op de markt te komen. Belkin kondigt een Sport Armband aan voor de actieve iPhone-bezitter.

Met de Belkin iPhone Sport Armband kun je ook tijdens het joggen, in de sportschool of tijdens een spelletje Wii Sports gewoon je iPhone in de buurt houden door deze speciale iPhone-sportarmband te dragen. Het lijkt ons persoonlijk wat zwaar aan je arm (de iPhone weegt 135 gram). Er is gedacht aan speciaal reflectief materiaal voor avondsporters. Er zit zelfs een intern zakje in de armband verwerkt voor het opbergen van sleutels, muntgeld of je koptelefoon. Daarnaast is de armband waterbestendig en is er gedacht aan goede bescherming van het scherm. Verder zegt Belkin dat alle functies nog prima bediend kunnen worden. De verwachte verkoopprijs is $29,95.

Belkin iPhone Sport Armband

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:11
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.