iPhone 4 unlock succesvol uitgevoerd door iPhone Dev Team (jailbreak)

Het iPhone Dev Team is geslaagd in een unlock van de iPhone 4. Planetbeing maakte eerder vanavond bekend dat de unlock is geslaagd. Er is nog geen publieke release van ultrasn0w.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4 unlockHet iPhone Dev Team en MusleNerd hadden eerder al een paar keer statusmeldingen gegeven, waaruit bleek dat de vooruitzichten op een iPhone 4 unlock er hoopvol uitzagen. Vanavond bracht Planetbeing de verlossende mededeling: “Looks like I now have an unlocked iPhone 4”.

Er is nog geen software uitgebracht waarmee je de unlock zelf kunt uitvoeren.

De iPhone 4 sim-unlock is gerealiseerd door reverse engineering van Apple’s meest recente baseband. Voor een deel van de gebruikers is een unlock trouwens niet meer nodig, want toestellen die los in de Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn gekocht zijn simlockvrij. Voor toestellen uit Duitsland en de VS heb je wel een unlock nodig.

Het iPhone Dev Team is al geruime tijd bezig met een jailbreak en unlock voor iOS 4, specifiek voor de iPhone 4. Het wachten is nu op een update van ultrasn0w, het unlocktool waarmee iedereen de unlock kan uitvoeren. Eerst zullen we moeten wachten op een jailbreak, in de vorm van Spirit voor iOS. Een mogelijke beer op de weg is dat Apple nog voordat het iPhone Dev Team klaar is een update naar iOS 4.x uitbrengt.

Omdat we momenteel geen persoonlijke ondersteuning in de reacties kunnen bieden, verwijzen we iedereen met vragen door naar het forum. De reacties zijn daarom gesloten.

iphone jailbreak planetbeing

Dank aan allen die dit vanavond als nieuwstip hebben ingestuurd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2010, 4:21
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.