iPhone 3GS: Almere is er bijna klaar voor, Media Markt al om 6:00 uur open

T-Mobile is vandaag druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het T-Mobile Hotel in Almere.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile hotel
Christian maakte voor ons deze foto’s van het T-Mobile Hotel in Almere. De opbouw was vandaag nog in volle gang, maar als morgenochtend om 7:00 uur de eerste kopers zich melden, zouden de inschrijfbalies en de lobby helemaal klaar moeten zijn. Maar misschien krijgt T-Mobile concurrentie uit onverwachte hoek.

Tipgever Peer zat namelijk vanavond een tv-commercial van Media Markt waarin werd aangekondigd dat de winkels morgen al vanaf 6:00 uur opengaan. Misschien zijn de eerste Nederlandse iPhones dus niet in Almere, maar bij de Media Markt te halen. De grote vraag is alleen nog, hoeveel iPhones de Media Markt-filialen op voorraad hebben. Het blijkt namelijk niet om een vroege openingsactie vanwege de iPhone 3GS te gaan, maar een kortingsactie in verband met de langste dag van het jaar.

Mensen die van plan waren hun iPhone bij één van de tachtig T-Mobile Shops te kopen en bovenaan de wachtlijst staan, ontvingen vandaag een SMS-bericht, waarin staat dat ze hun toestel morgen kunnen afhalen. De exacte openingstijd en reserveringsduur is afhankelijk van de locatie, maar voor tipgever Pedro uit Maastricht geldt dat hij morgen tussen 9:30 en 18:00 uur langs moet komen om zijn toestel af te halen. Hij heeft precies één dag om langs te komen; lukt het niet om op vrijdag, dan komt hij weer onderaan de wachtlijst. Op andere plaatsen blijft de reservering langer geldig.

Hieronder nog even een foto van het T-Mobile Hotel in Almere. Meer foto’s op het Flickr-account van Christian.

t-mobile hotel almere

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:09
Categorieën Providers, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.