iPhone Dev Team bevestigt jailbreak en unlock voor iPhone 3GS

Het iPhone Dev Team heeft bevestigd dat de 24Kpwn exploit van de iPod touch 2G ook op de iPhone 3GS te gebruiken is. Dat betekent dat een jailbreak en unlock op korte termijn mogelijk zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

AnanasHet iPhone Dev Team heeft zojuist bevestigd dat het beveiligingslek 24Kpwn, dat op de iPod touch 2G aanwezig was, ook op de bootrom van de iPhone 3GS is te vinden. Daarmee wordt het op korte termijn mogelijk om een jailbreak voor de iPhone 3GS door te voeren, met behulp van redsn0w. Ook bevestigt het iPhone Dev Team, dat een unlock via ultrasn0w binnen handbereik komt.

In de posting zeggen ze, dat ze zo’n 5 uur geleden de ontdekking hebben gedaan. De bootrom op de iPhone 3GS lijkt afkomstig uit augustus 2008. Toch betekent het niet dat het Dev Team nu uiteindelijk het kat-en-muisspelletje met Apple heeft gewonnen. Op hun blog schrijven ze, dat er toch uitdagende aspecten aan de 3GS-jailbreak blijven zitten, die niet op andere apparaten gelden. De fundamentele zwakheden zijn echter wel aanwezig. Straks dus jailbreaken met redsn0w en unlocken met ultrasn0w (maar nu nog niet).

Meer info: Blog iPhone Dev Team

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:32
Categorie Jailbreak
Onderwerp unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.