iPhone 3G: Uitpakfoto’s in Portugal / iPhone 3G te bewonderen in Zwitserland (Update)

De eerste uitpakfoto's van de iPhone 3G zijn op internet verschenen. De website iPhonePortugal durft het aan de foto's te publiceren. Tegelijkertijd is de 3G iPhone ook al gewoon in een Zwitserse winkel te bewonderen.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3G ZwitserlandApple heeft het vast niet zo gewild, maar de website iPhonePortugal.com heeft alvast foto’s gepubliceerd van de iPhone 3G. Op de website zijn enkele foto’s te zien van de iPhone, de verpakking en de inhoud daarvan, zoals de zeer belangrijke iPhone Sim Tray Removal Tool (een paperclip), de stroomadapter, de oordopjes, de iPhone 3G zelf en de ontbrekende dock [kuch]. Op zich natuurlijk niet zo heel spectaculair, want behalve de verpakking en de accessoires die je bij aanschaf in de verpakking aantreft is er verder niet veel te zien. Wil je de iPhone 3G voor 11 juli a.s. alvast in werking zien, dan zul je naar Zwitserland moeten afreizen. Een enthousiaste of naïeve winkeleigenaar heeft besloten de iPhone 3G alvast op een opvallende display in de winkel neer te zetten. Wellicht de strikte instructies van Apple niet gelezen?

iPhone 3G Unboxing

Via: iPhonePortugal.com en Engadget (Portugal en Zwitserland)

Update: Boy Genius Report heeft nog veel betere uitpakfoto’s van de iPhone 3G en de meegeleverde accessoires online gezet. Je kunt de foto’s hier bekijken: iPhone 3G unboxing (met dank aan Abu voor de forumtip)

iPhone 3G unboxing

Met dank aan iedereen die dit (al sinds 17:00 uur!) heeft ingestuurd. Helaas zaten we vast in een Thalys zonder internet (oh joy!) en zonder de beloofde persoonlijke stroomaansluiting.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2008, 2:07
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.