iPhone 3G ondersteunt 42 Mbps, sneller dan ADSL thuis

Een executive van het Australische netwerk Telstra beweert dat de iPhone rond de kerst met snelheden van 42 Mbps kan werken. Het netwerk is er geschikt voor, maar is de iPhone dat ook?

TelstraEen senior executive van de Australische telecomoperator heeft tegenover ChannelNews beweerd dat de nieuwe iPhone waanzinnig hoge snelheden ondersteunt, tot wel 42 Mbps. “We weten dat het eraan komt, we hebben het nieuwe apparaat gezien en het zal beschikbaar zijn op ons netwerk zodra het in de Verenigde Staten is gelanceerd. Rond Kerstmis is deze telefoon in staat tot 42 Mbps waardoor het sneller is dan een hoop breedband-aanbiedingen. Het is de snelste iPhone op elk netwerk, wereldwijd.”

Het Australische netwerk van Telstra biedt nu al ondersteuning voor HSDPA, dat op dit moment downloadsnelheden tot 14,4 Mbps aankan. De operator wil zorgen dat het netwerk snelheden ondersteunt tot 21 Mbps eind van het jaar, maar wil het voor telefoons die geschikt zijn voor HSPA+ (ook bekend als Eveolved HSPA of HSPA Evolution) opvoeren naar 42 Mbps. Natuurlijk moet de nieuwe iPhone die snelheid dan wel ondersteunen.

Via: ChannelNews

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2008, 17:10
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.