iPhone 3G bij T-Mobile: snel internet met 2 Mbps en hotspot-toegang in nieuwsbrief T-Mobile

T-Mobile heeft de tweede nieuwsbrief rondgestuurd, waarin ze potentiële iPhone-kopers meer informatie geven over de iPhone 3G. Deze keer staat mobiel internet en de toegang tot T-Mobile Hotspots centraal.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3G T-MobileT-Mobile heeft vandaag de tweede nieuwsbrief rondgestuurd, waarin ze meer informatie geven over de iPhone 3G in Nederland. Deze nieuwsbrief geeft informatie over mobiel internet en de toegang tot T-Mobile Hotspots voor iPhone-bezitters. Je kunt met de iPhone 3G straks met een snelheid van 2048 kbps onbeperkt internetten, zonder dat er limieten gelden. Ook krijg je gratis toegang tot de 1.400 T-Mobile Hotspots.

Zoals we eerder berichtten gaat T-Mobile drie speciale iPhone-abonnementen aanbieden, voor een prijs vanaf €29,95 per maand (verdere prijsinformatie nog niet bekend). Deze abonnementen zijn inclusief een databundel met een snelheid van 2 Mbps en dat is aanmerkelijk sneller dan de Web ‘n’ Walk-bundels die T-Mobile normaalgesproken voor mobiele telefoons aanbiedt (tot 384 kbps). Ook is het sneller dan de 1,4 Mbps die AT&T in de VS heeft belooft. Daarmee is het nog net iets trager dan je ADSL-verbinding thuis. Aan het internetverbruik zit volgens de nieuwsbrief geen limiet.

Wat de toegang tot T-Mobile Hotspots betreft: alle iPhone-kopers krijgen gratis toegang tot deze 1.400 hotspots. De nieuwsbrief vermeldt niet of de toegang onbeperkt is, maar daar gaan we wel vanuit. Normaalgesproken betaal je voor een maandkaart (30 dagen) een bedrag van €79,95 dus dat geeft de iPhone-abonnementen wel een meerwaarde.
Waar vind je die Hotspots? Onder andere bij McDonalds, op diverse stations (onder andere Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Haarlem, Nijmegen en Deventer), in congrescentra, hotels, sportkantines en tankstations (voornamelijk Total en BP).

De tekst van de nieuwsbrief:

Beste XYZ,

11 juli is het zover! Dan zal de iPhone exclusief verkrijgbaar zijn bij T-Mobile. We bieden de iPhone met drie verschillende T-Mobile abonnementen aan. De abonnementen zijn inclusief onbeperkt super snel internet (2048/384 Kbps) in Nederland.

Verder kun je gratis gebruik maken van de 1.400 hotspots in Nederland. Hiermee zorgen we ervoor dat je overal gebruik kunt maken van je iPhone, waar je ook bent. Superhandig om snel even je e-mail te checken, muziek te downloaden bij iTunes of een filmpje te bekijken op YouTube.

Voor meer informatie over iPhone ga naar: www.t-mobile.nl/iphone

Met vriendelijke groet,

T-Mobile Netherlands B.V

Michael en Shoogstar waren de twee snelste tipgevers, dankjewel!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.