iPhone 3G: bij T-Mobile vanaf €29,95 per maand

T-Mobile heeft de eerste iPhone-nieuwsbrief rondgestuurd waarin ze meer informatie geven over de lancering van de iPhone 3G in Nederland. Er komen 3 abonnementen vanaf €29,95 euro per maand.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile tasjeT-Mobile heeft via de nieuwsbrief de eerste informatie gegeven over de iPhone. Pas vanaf 3 juli zal er nadere informatie bekend worden gemaakt voer de iPhone-abonnementen en de verschillende bundels die je bij aankoop van een iPhone 3G kunt afsluiten. Er komen 3 verschillende abonnementen, waarvan de goedkoopste €29,95 kost.

De nieuwsbrief is gestuurd naar de meer dan 40.000 geïnteresseerden die zich via T-Mobile hebben geabonneerd om meer informatie te ontvangen. De nieuwsbrief meldt dat je met de iPhone ook gebruik kunt maken van de T-Mobile Hotspots, maar daarbij is niet duidelijk of je dit gratis en onbeperkt kunt doen, of alleen tegen betaling zoals nu ook al mogelijk is met telefoons die van Wi-Fi zijn voorzien.

Als je klant bent van T-Mobile kun je aan het eind van je contractsperiode overstappen op één van de iPhone-abonnementen. Daaruit leiden we af, dat er speciale iPhone-abonnementen komen en dat het voor mensen die halverwege hun contract zitten waarschijnlijk niet mogelijk zal zijn om tussentijd met korting over te stappen op een iPhone 3G. Interessant is verder nog, om te lezen dat de abonnementen verkrijgbaar zullen zijn vanaf €29,95 per maand en dat komt overeen met de prijs van de goedkoopste iPhone-bundel die in Duitsland te krijgen is (en die nogal wat beperkingen kent).

Dank aan iedereen die dit heeft ingestuurd!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.