iPhone 3G bij T-Mobile: ook met andere abonnementen verkrijgbaar

De iPhone is bij T-Mobile ook met andere abonnementen verkrijgbaar. Je betaalt dan wel andere tarieven en je hebt niet de beschikking over Visual Voicemail.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile abonnementDe iPhone zal via T-Mobile niet alleen met de speciale iPhone-abonnementen verkrijgbaar zijn, maar het is ook mogelijk om ‘gewone’ T-Mobile-abonnementen af te sluiten. Deze informatie is te vinden in de FAQ die T-Mobile vandaag online heeft gezet. Mensen die een ander abonnement afsluiten, krijgen echter niet de beschikking over Visual Voicemail. T-Mobile raadt klanten daarom aan toch voor de drie speciale T-Mobile iPhone-abonnementen te kiezen.

In de FAQ staat letterlijk:

Zijn andere T-Mobile abonnementen ook beschikbaar in combinatie met de iPhone?
De iPhone3G is ook verkrijgbaar in combinatie met andere T-Mobile abonnementen. Visual Voicemail zal bij deze abonnementen echter nog niet worden ondersteund. Voor een optimaal gebruik van de iPhone3G kun je daarom beter voor een van de drie speciale T-Mobile iPhone abonnementen kiezen.

Ook interessant in de FAQ is de opmerking dat de iPhone3G standaard zo is ingesteld, dat internet en Visual Voicemail in het buitenland niet mogelijk is. Je moet zelf de ‘schakelaar’ omzetten om dataroaming te gebruiken. Twee andere functies waar veel over gesproken wordt, komen ook ter sprake: MMS en videobellen. Beide zijn mogelijk met de abonnementen van T-Mobile, maar ze worden door de iPhone 3G nog niet ondersteund.

T-Mobile legt verder uit waarom de eerste generatie iPhone niet naar Nederland is gekomen:

De beslissing om de eerste iPhone niet in Nederland aan te bieden lag niet bij ons. De eerste iPhone was voor de Nederlandse markt nauwelijks interessant, aangezien geen ondersteuning voor UMTS of 3G werd geboden. Internetten op de iPhone zou dus erg traag zijn geweest. De eerste iPhone werkte alleen via GPRS of het iets snellere EDGE. Dat laatste netwerk heeft even bij Telfort gedraaid, maar verdween na de overname door KPN. T-Mobile is trots dat zij de 3G versie van de iPhone als enige in Nederland zal aanbieden. Het toestel biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van ons supersnelle HSDPA-netwerk, een eigenschap die aan de vorige versie van de iPhone nog ontbrak. Met de mogelijkheid HSDPA te gebruiken en de vele eigenschappen die de vorige versie ook al kende, is dit toestel uitstekend voor snel mobiel internet via web’n’walk.

De afsluiting van de FAQ is wat merkwaardig: Is het al duidelijk of en wanneer de nieuwe versie van de iPhone3G uitkomt? Antwoord: Vooralsnog zijn er, voor zover wij weten, geen geruchten over een nog nieuwere versie van de iPhone.

Waren die geruchten er dan?

Meer info: iPhone FAQ bij T-Mobile
Met dank aan Anouar voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.