iPadclub.nl is de nieuwe naam van iPadPlanet.nl

iPadPlanet.nl heet vanaf nu iPadclub.nl. Daarmee brengen we de naamgeving van onze websites over iOS-apparaten op één lijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Logo iPadclubNog net voor het einde van het jaar gaan we een belangrijke wijziging doorvoeren: de website krijgt een nieuwe naam. Vanaf vandaag gaan we door het leven als iPadclub.nl. Daarmee zorgen we voor een uniforme naamgeving van onze twee websites iPhoneclub.nl en nu dus ook iPadclub.nl. We merkten dat veel mensen onbewust al vaak de naam iPadclub gebruikten. We maken het onszelf en anderen dan ook makkelijker wanneer we voor één soort naam kiezen. Dat de keuze daarbij op ‘club’ is gevallen, is eigenlijk logisch: iPhoneclub is uitgegroeid tot een zo bekende merknaam dat we er niet omheen kunnen. Een paar maanden geleden kwamen we in bezit van de domeinnaam en nu is het zover om de schakelaar om te zetten. Welkom op iPadclub!

In dit artikel leggen we uit welke praktische wijzigingen de naamswijziging tot gevolg heeft.

Naamgeving in artikelen

We zullen zoveel mogelijk alle artikelen op iPadclub met terugwerkende kracht gaan aanpassen: alle artikelen waarin het woord iPadPlanet nog voorkomt, zullen worden bijgewerkt. Dit zal gaandeweg gebeuren, maar het kan nog voorkomen dat je in oude artikelen de komende tijd nog even het woord iPadPlanet tegenkomt. Alle URL’s van de artikelen zullen voortaan ook naar ipadclub.nl verwijzen.
Mocht je op je eigen site of vanuit een forum linkjes naar artikelen hebben gemaakt, dan zullen die blijven werken omdat we een redirect uitvoeren naar de nieuwe URL’s. We geven er echter zeer de voorkeur aan dat je bestaande verwijzingen even aanpast naar ipadclub.nl. Het aanpassen van dergelijke links betekent voor ons namelijk minder serverbelasting, dus als het een kleine moeite is: graag! Heb je een bookmark/vriendenlink naar iPadPlanet.nl op je website staan, dan zouden we het zeer waarderen als je die ook aanpast naar iPadclub.nl. Dat geldt ook voor eventuele bookmarks in je browser. Indien mogelijk even aanpassen naar de nieuwe URL; dan hoeft de server niet continu alles door te verwijzen.

Twitter-account

Ons Twitter-account @iPadNL blijft hetzelfde, aangezien deze al een algemene naam heeft.

RSS-feed

De rss-feed van iPadclub zal voorlopig nog actief blijven onder het huidige adres http://feeds2.feedburner.com/iPadPlanet. Dit kan echter in de nabije toekomst nog gewijzigd worden, maar dan laten we dat uiteraard op tijd weten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 16:23
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerp ipadclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.