iPad bevat mysterieuze extra applicatie in landschapsweergave

De iPad bevat een bijzondere extra app, wanneer je het apparaat in liggende weergave gebruikt. Wat is het? National Geographic zeggen sommige mensen.

national geographicAls het een gelekte foto zou zijn, zouden mensen denken dat iemand met Photoshop aan de gang was geweest. Maar het staat toch echt op de website van Apple zelf: een iPad die in horizontale weergave een mysterieus extra icoon bevat. Het icoon is inmiddels ontmaskerd als die van National Geographic (tenminste, daar lijkt het op). De foto verscheen vandaag op de website van Apple, nadat de pagina’s over de iPad een opfrisbeurt hadden gekregen. Er is bijvoorbeeld een extra pagina over de mogelijkheden van de iPad 3G bijgekomen. Daar is vooral informatie te vinden over de databundel van AT&T, dus niet interessant voor ons.

De foto met de mysterieuze app is op deze pagina te vinden. Wie het weet mag het zeggen! Is het inderdaad National Geographic en staat er ‘Nat Geo’ als bijschrift onder, of toch iets dat er verrassend sterk op lijkt?

ipad extra app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2010, 17:14
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.