iPhone OS 3.2 iPad now playing

Apple laat verschillen tussen iPhone OS 3.1 en 3.2 zien

Apple heeft vernieuwde pagina's voor de iPad gemaakt. Daarop is veel meer informatie te lezen en zijn de verschillen tussen iPhone OS 3.1 en 3.2 beter te zien.

now playingHet kan niemand zijn ontgaan: de iPad is vandaag in de voorverkoop gegaan. Er zijn al diverse ontdekkingen gedaan: zo is de muteknop vervangen door een screen rotation lock en is er een nieuwe webpagina met details over de iPad 3G bijgekomen. Uit die nieuwe webpagina’s is af te leiden wat nu precies het verschil is tussen iPhone OS 3.1.x (op de huidige iPhone) en OS 3.2 (op de iPad). De Maps-applicatie van OS 3.2 is voorzien van een nieuwe terreinweergave, de iPod-applicatie heeft een aantal wijzigingen ondergaan (met name op het scherm Now Playing) en de YouTube-applicatie gaat het delen van video’s via Facebook ondersteunen. Verder zal de video-applicatie voortaan ook avi-filmpjes in M-JPEG-formaat afspelen.

Het zijn wijzigingen die voor de iPad zijn gedaan, dus misschien zullen we ze nooit op de iPhone terug gaan zien. Wel leuk om te weten is dat de dienst Find My iPhone (beschikbaar voor mensen met een MobileMe-account) ook bij de iPad zal gaan werken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2010, 18:07
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.