iPad 2 Display Dock: doorzichtige iPad-houder, net als in de Apple Store

De iPad 2 Display Dock kost $74,95 en is exact dezelfde houder die Apple in de Apple Store gebruikt voor het tonen van productinformatie.

ipad 2 displayApple gebruikt in de Apple Store plexiglas houders, waarmee je informatie over producten kunt aflezen. Het was onderdeel van Apple Store 2.0, de vernieuwingsronde die een maand geleden werd doorgevoerd. Wil je zelf ook wel zo’n plexiglas houder, dan is dat nu mogelijk. newPCgadgets besloot de iPad 2 Display Dock in productie te nemen. De houder is gemaakt van doorzichtig materiaal en zorgt ervoor dat je de iPad 2 onder een ideale kijkhoek kunt gadeslaan. Er zit ook meteen een dock voor je iPhone of iPod touch in.


Fabrikant Michael Schriner bezocht tientallen Apple Stores in het zuiden van Californië en ontdekte dat klanten steeds vroegen waar ze die mooie iPad-houders konden krijgen. De exemplaren van Apple zul je niet snel in handen krijgen, maar wat newPCgadgets maakt lijkt exact op wat je op bijgevoegde foto’s ziet, echter zonder de anti-diefstalclips.

Mooi voor op kantoor, of als je een showroom hebt: misschien iets om ‘m net als Apple in te richten met deze iPad-houders als display-materiaal? De iPad 2 Display Dock kost $74,95 exclusief verzendkosten.

Meer info: newPCgadgets
ipad houder

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 juni 2011 om 22:34
Categorie
Accessoires

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.