Iomega SuperHero maakt backups naar SD-kaart (CES 2011)

De Iomega SuperHero kan backups maken van je contacten en foto's naar een SD-kaart. Deze iPhone-dock is binnenkort te koop.

iomega superhero doosIomega laat op de CES in Las Vegas een iPhone-dock zien waarmee je backups kunt maken. De dock heeft een geheugenkaartslot voor SD-kaartjes. Op de meegeleverde 4GB SD-kaart worden de backups automatisch bewaard, telkens wanneer je de iPhone oplaadt. Dit werkt alleen wanneer je de bijbehorende applicatie downloadt, die automatisch wordt opgestart zodra je de iPhone in de SuperHero-dock zet. Alle backups zijn beveiligd met een wachtwoord en terug te zetten op een nieuwe iPhone, wanneer je je iPhone bent kwijtgeraakt of wanneer deze kapot is gegaan. De dock komt nog deze maand op de markt.


De Iomega SuperHero kan niet elke soort content backuppen. Het gaat specifiek om contacten en foto’s, omdat je die gegevens niet graag wilt kwijtraken als je telefoon kapotgaat. Iomega meent dat iPhone-gebruikers lang niet altijd hun telefoon synchroniseren met iTunes, zodat nieuw toegevoegde contacten en foto’s gevaar lopen. Handig is dat het apparaat meerdere iPhones ondersteunt en dus ook in een gezin met meerdere toestellen te gebruiken is. Voor $69,99 kun je de Iomega SuperHero nog deze maand aanschaffen. Je moet beschikken over een iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 of een iPod touch vanaf de tweede generatie.

Meer info: Iomega

iomega superhero

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 januari 2011 om 7:32
Categorie
Accessoires
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.