Infinite Loop: een flexibele stand voor je iPad

De Infinite Loop is één van de nieuwste projecten op Kickstarter, de bekende website waar je projecten als films, kunstwerken en accessoires als deze kunt financieren.
Leon Verhelst - · Laatst bijgewerkt:

Infinite Loop iPadVoor de iPad zijn vele stands te verkrijgen, en zeer waarschijnlijk heb je er al minstens één gekocht. De meeste stands hebben een specifiek doel, zoals een standaard om in bed een film op je iPad te kijken. Of het nu de iHolder iPad Stand, de Heavy Duty Floor Stand of de iRest Lap Stand, ze hebben allemaal maar een gelimiteerd aantal mogelijkheden. Met de Infinite Loop heb je dat probleem niet en kun je je helemaal uitleven.


De Amerikaan Tim Gushue bedacht de Infinite Loop omdat de huidige iPad stands niet aan alle gemakken voldeden. Dat probleem is met de Infinite Loop opgelost. De accessoire is namelijk gemaakt van een speciaal materiaal waar een metaal in is verwerkt. Daardoor kun je de Infinite Loop op veel mogelijke manieren verbuigen maar is het toch stevig genoeg om een apparaat zoals de iPad te ondersteunen. De accessoire wordt geleverd met enkele zuignappen, clips om je iPad mee aan de stand vast te zetten en clips met een verstelbaar riempje. Daarmee kun je je tablet in verschillende posities zetten zonder dat je iPad er vanaf valt. In de foto hieronder zie je enkele verschillende mogelijkheden.

Infinite Loop use-casesDe Infinite Loop is verkrijgbaar in twee verschillende maten: een Mini Loop van 60 centimeter en een Infinite Loop van 1,20 meter. Speciaal voor Kickstarter heeft de maker ook een zwarte en rode versie van beide producten. De goedkoopste versie is ‘te koop’ voor omgerekend zo’n €19,50. Daarnaast kun je ook een Infinite Loop verkrijgen door minimaal 35 dollar in het project te investeren. Ook daar ben je nog enkele euro’s kwijt aan verzendkosten. Als je liever de zwarte versie van beide producten wilt, kun je deze krijgen door omgerekend zo’n €52 euro in het project te investeren. Als je heilig in het project gelooft kun je ook nog de rode versie van de accessoires bestellen door meer dan 500 dollar te investeren. Je krijgt dan een rode Mini Loop en Infinite Loop, 3 zwarte en 7 witte Mini Loops en Infinite Loops. De bedenker hoopt vóór 22 juli 27.500 dollar op te halen zodat de productie kan beginnen.

Meer informatie over de Infinite Loop kun je vinden op de Kickstarter-pagina.

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.