iDrum: elektronisch drumstel voor je iPhone

De iDrum is een elektronisch drumstel dat je aansluit op je iPhone. Met behulp van apps kun je vervolgens muziek maken, meespelen of een game spelen met de drumset.

iDrumDe iDrum is een elektronisch drumtoestel, ongeveer ter grootte van een draadloos toetsenbord. Door het accessoire met Bluetooth aan je iPhone, iPod touch of iPad te koppelen, kun je hem gebruiken met verschillende apps. Hierdoor kun je bijvoorbeeld muziek maken en opnemen, maar ook verschillende spelletjes spelen.

iDrum Sound SystemDe iDrum krijgt twee apps: iDrum Sound System en Dream Cheeky Arcade. In Sound System vind je verschillende functies om muziek te maken en op te nemen. Ook kun je meespelen met een al bestaand nummer. Dream Cheeky Arcade bevat op zijn beurt verschillende games, die je in combinatie met je drumset kunt spelen. Wat voor spellen dit zullen zijn is nog niet duidelijk, maar het is niet moeilijk om je conclusies te trekken: games zoals Guitar Hero en Rock Band hebben ons immers al laten zien hoe je een drumstel in een spelletje kunt integreren.

De iDrum is op het moment nog niet verkrijgbaar, maar je kunt hem wel alvast voorbestellen voor $69,95. Nederlandse en Belgische kopers betalen daarnaast $9,65 aan verzendkosten.

Downloaden: iDrum Sound System (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2012, 12:17
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp drummen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.