iLounge brengt iPod + iPhone Book 4 uit

iLounge heeft voor de vierde keer een digitaal magazine over iPod- en iPhone-accessoires uitgebracht. Er staan 20 nieuwe producten in en de inhoud is uitgebreid met de Apple TV.

iPod and iPhone BookiLounge brengt voor de vierde keer op rij The Free iPod Book uit, maar deze keer heeft het naslagwerk een andere titel gekregen. The Free iPod + iPhone Book 4 is het geworden: dikker, beter en in nog meer formaten leesbaar. Het digitale magazine geeft een overzicht van alle iPod-, iPhone- en Apple TV-accessoires die op dit moment op de markt zijn. Net als voorheen zitten er ook weer een paar primeurs in.


Het iPod + iPhone Book 4 heeft een redesign gekregen en is nu, behalve in een schermversie en een printversie, ook verkrijgbaar in een tweedelige iPhone-versie. Bij de Sneak Peeks zitten vooral veel iPhone-cases, zoals een dikke zwartrubberen case van Speck die eruit ziet als een autoband, of lederen cases met krokodillen- of slangenpatroon van Case-Mate. Interessant is ook het gedeelte iDesign, waarin verschillende accessoirefabrikanten uitleggen hoe ze aan een bepaald ontwerp zijn gekomen: wat was de inspiratie en waarom ziet een product er op een bepaalde manier uit? De productfoto’s zijn prachtig en da’s een hele prestatie omdat lang niet alle fabrikanten foto’s in hoge resolutie voorhanden hebben. Maar er staan ook een paar mindere onderdelen in: zo zijn veel screenshots van applicaties met een camera gemaakt en staat er een nogal cheesy artikel in over hoe Jeremy en Christina Horwitz dankzij de iPhone hun zwangerschap konden plannen.

Ook te lezen op de iPhone: deel 1 en deel 2

Meer info: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 juni 2008 om 10:28
Categorie
Accessoires
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.