Movistar wint iPhone-contract voor Spanje

Movistar heeft een contract met Apple binnengesleept om de iPhone straks in Spanje te kunnen verkopen. Een officiële lanceerdatum is nog niet vrijgegeven, je kunt wel je e-mailadres achterlaten om op de hoogte te worden gehouden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

MovistarHet aantal operators dat de iPhone gaat verkopen breidt zich de afgelopen weken als een inktvlek uit over de hele wereld. De laatste nieuwkomer is Movistar, die de iPhone in Spanje gaat verkopen. Ze hebben al een microsite opgetuigd, die overigens nog niet officieel is gelanceerd. Er is al wel een registratieformulier waarop je je e-mailadres kunt invullen om tijdig op de hoogte te worden gebracht van de officiële lanceerdatum.

Het achterlaten van je e-mailadres lijkt in dit geval niet echt nodig: als er officiële mededelingen worden gedaan, verschijnen die binnen een paar uur op alle grote Spaanse websites.

De microsite, die bijna 25 miljoen bezoekers in minder dan 24 uur schijnt te hebben verwerkt (is dat niet wat veel?) is inmiddels verplaatst en hangt nu onder de officiële website van Movistar. O2’s moederbedrijf Telefonica gaat de iPhone ook verkopen in Spanje. Movistar blijkt net als O2 onderdeel van de Spaanse operator Telefonica. Daarover werd al (niet-officieel) gefluisterd dat de iPhone 3G vanaf 18 juni tijdens een groot evenement van Telefonica voor het eerst in Spanje verkrijgbaar zal zijn.

Via: Appleweblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2008, 18:40
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.