SITTNING-IKEA

Maakt deze IKEA placemat het avondeten iPhone-vrij?

IKEA wil van de eettafel een iPhone-vrije zone maken, met een placemat waarin je een smartphone op kunt bergen. Of dit gaat werken is alleen nog even de vraag.

SITTNING-IKEA
Het avondeten: het uitgelezen moment om de dag door te nemen met het gezin, tenzij je lid bent van meerdere groepsgesprekken natuurlijk. Dan is het vooral een beproeving om je iPhone niet uit je broekzak te halen om te kijken waar die twintig nieuwe berichten over gaan. Gaat deze nieuwe placemat van IKEA je helpen om dineren en je smartphone te scheiden?

De zogenaamde SITTNING-collectie wil er op een wat opmerkelijke manier voor zorgen dat jij je iPhone opbergt tijdens het eten. In de placemat zit namelijk een speciaal vakje, dat precies groot genoeg is voor je smartphone. Voordat jij je vork in de erwtjes zet, berg je hier je telefoon in op zodat je ongestoord kunt eten en praten met de rest van de eters. De SITTNING-collectie is vanaf september verkrijgbaar.

Lees ook: IKEA Store-app vernieuwd met handige lijstjes en meer

IKEA-oplichtende-iPhone

Doorzichtig lapje stof

Het enige probleem: Op de foto’s van de IKEA-collectie is te zien dat het zakje van een doorzichtige stof is gemaakt, zodat je dus heel goed kunt zien wanneer je scherm oplicht. Probeer je smartphoneverslaving maar eens te onderdrukken als er twee centimeter naast je hand een iPhone-display oplicht, met een berichtje voor jou.

Bovendien vragen we ons af hoe zo’n doorzichtig lapje gemorst eten en drinken tegen gaat houden, al is een vol glas drinken over je iPhone heen stoten natuurlijk wel de beste manier om wat minder afhankelijk te worden van je smartphone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2015, 19:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen eten, ikea

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.