iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 27 juli 2015

In iCulture Vandaag vind je ook vandaag alle artikelen van de dag, netjes op een rij. Onder meer JUUK-Watch bandjes, een iPhone namaakbende en Apple Maps-auto's die op de Franse wegen rondrijden.

iCulture Vandaag logo
We beginnen de week met een goedkoop alternatief voor een metalen Apple Watch horlogebandje, de komst van Apple’s Apple Maps-auto’s in Frankrijk en de Chinese politie die een iPhone-namaakbende oprolt. Ook hebben we de oplossing voor huisgenoten die tijdens het avondeten constant op hun iPhone zitten te kijken en kijk je tijdens een loos momentje naar alle winnaars van het iPhone-filmfestival. Benieuwd hoe de eerste Belgische Apple Store eruit komt te zien? Wij hebben foto’s van het interieur. Dat en meer in de iCulture Vandaag van 27 juli 2015.

Nieuws

Tips en uitleg

  • De Flitsmeister-app is er nu ook voor de Apple Watch en verbetert ook de iPhone-app.
  • Geen zin om in de rij te staan bij de Efteling? Zorg dan dat deze app op je iPhone staat voordat je naar het park vertrekt.
  • Met Cut the Surge zie je precies wanneer een ritje met de Uber-taxi het goedkoopst is.

iCulture Deals

Meer vandaag

Angry Birds Fight
Deze apps en updates zijn ook de moeite van het vermelden waard.

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Vergelijk je prestaties in een wereldwijd gevechtsklassement. Ook voegt de update dagelijkse uitdagingen toe.
  • Tap Quest : Gate Keeper (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Tap Quest: Gate Keeper is een vermakelijke game waarin je een toren verdedigt met een pixelriddertje.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.