ikea catalogus

IKEA Catalogus-app laat je makkelijker delen op Twitter, Facebook en Pinterest

De IKEA Catalogus-app voor iOS synchroniseert favorieten en boodschappenlijstjes en maakt het nog makkelijker om je vrienden leuke IKEA-spullen onder de neus te drukken op Facebook, Twitter en Pinterest.

De IKEA Catalogus lees je natuurlijk niet meer op papier, maar heb je geïnstalleerd op iPhone of iPad. Had je de app nog niet geïnstalleerd, dan is nu het moment om te doen, want er zit een handige nieuwe functie in: synchroniseren van je boodschappenlijstje tussen iPhone, iPad, IKEA-website en winkel. Heb je favorieten, dan zullen die van alle losse publicaties worden samengevoegd tot één centrale favorietenlijst. Ook heeft IKEA de mogelijkheden vergroot om hun producten bij al je vrienden en familieleden onder de aandacht te brengen. Ondersteuning van alle populaire sociale netwerken zit erin en bovendien kun je fotootjes delen op Pinterest.

ikea catalogus

De IKEA Catalogus-app geeft je nu ook veel meer mogelijkheden om de IKEA-producten flink onder de neus te drukken van al je vrienden. Je kunt nu via de populaire sociale netwerken foto’s uit de app delen met anderen en ook is er ondersteuning voor Pinterest toegevoegd. Ook dit werkt vanuit de verschillende publicaties in de app.

In de IKEA Catalogus-app kun je alle catalogi van IKEA wereldwijd bekijken. Bij het opstarten van de app kies je welk land je wilt zien (bijvoorbeeld België) en welke taal je wilt hebben (bijvoorbeeld Nederlands). Vervolgens krijg je de verschillende publicaties te zien, bijvoorbeeld de IKEA-gids 2014, Keukens & Apparatuur, Garderobekasten, Zomerbrochure en een aparte folder voor de BESTA-opbergserie. Elke publicatie moet je apart downloaden, dus het is handig om dat via een draadloos netwerk te doen en niet via je databundel.

Als je in de vernieuwde app op een plaatje tikt krijg je een Vind ik leuk-knop voor Facebook te zien, met daarnaast icoontjes voor delen en opslaan als favoriet. Delen kan naar Facebook, Twitter en e-mail, waarbij er op Twitter een hashtag #IKEAcatalogus aan wordt toegevoegd. De inspirerende tekst bij de foto zul je zelf nog moeten verzinnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 11:07
Categorie Apps
Onderwerpen huis, ikea, meubel, wonen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.