iJailbreakMobile voert 1.1.3 jailbreak uit via Installer

Met iJailbreakMobile kun je iPhones met firmware 1.1.1 en 1.1.2 upgraden naar firmware 1.1.3 en meteen een jailbreak uitvoeren. Dit gebeurt allemaal draadloos, zonder tussenkomst van een computer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iJailbreakmobileVia Crunchgear bereikte ons het nieuws dat het nu met iJailbreakMobile mogelijk is om rechtstreeks via de Installer een 1.1.3 jailbreak uit te voeren. Dat wil zeggen: over-the-air, zonder tussenkomst van een computer. Je hebt er een iPhone met firmware 1.1.1 of 1.1.2 voor nodig en een betrouwbare internetverbinding via Wi-Fi. Maar helemaal probleemloos werkt het nog niet: je loopt tegen problemen met reeds geïnstalleerde programma’s aan. Crunchgear raadt daarom aan om eerst alle programma’s van derden te deïnstalleren. Van een ‘makkelijke jailbreak’ kun je dan niet meer spreken.


Eigenlijk is iJailbreakMobile dan vooral nog interessant voor mensen die een nieuwe iPhone hebben gekocht. Via Installer.app moet je de source http://ijailbreak.com/repo.plist toevoegen. In de categorie iJailbreakMobile vind je daarna de benodigdheden voor iPhones met firmware 1.1.1 en 1.1.2. Het icoon van iJailbreak verschijnt op het scherm waarmee je (na het checken van enige zaken) de 1.1.3 firmware van Apple kunt downloaden. Daarna nog de jailbreak zelf uitvoeren en je bent klaar. Klinkt allemaal makkelijker dan het waarschijnlijk is, maar met wat moeite moet het lukken. Lees ook even de reacties bij Crunchgear.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

74 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.