iFusion maakt van iPhone een zakelijke bureautelefoon

iFusion is een telefoonhouder die eruit ziet als een gewone bureautelefoon. Je hebt er de iPhone altijd mee onder handbereik, als je op kantoor zit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ifusion iphoneAls je vele uren achter een bureau op je werk doorbrengt, zoek je misschien naar mogelijkheden om de iPhone beter binnen handbereik te hebben. AltiGen laat op Macworld Expo 2011 de iFusion SmartStation zien, een bureautelefoon met mogelijkheid om een iPhone erin te plaatsen. Het accessoire geeft je de indruk dat je een gewone bureautelefoon hebt, maar met de functies van de iPhone. De telefoon bevat een gewone telefoonhoorn en een full-duplex speakerphone. Je iPhone en de contacten die daarop staan, zijn op die manier altijd beschikbaar.

Bovendien kun je meteen je iPhone opladen, als deze in de speakerphone staat. Je iPhone staat onder een zodanige hoek, dat je het scherm gemakkelijk kunt aflezen. Onder de houder zijn knoppen aanwezig om Bluetooth en speakerphone uit te ztten. Je kunt ook het volume aanpassen of de telefoon op stil zetten. De verbinding tussen telefoon en dock wordt overigens gemaakt via Bluetooth, dankzij het A2DP-protocol. Je kunt ook muziek afspelen. De iPhone wordt geleverd met een pass-through Dock-connector, er zit een 3,5 mm audiopoort in voor het leggen van verbinding en met externe sprekers en doorlus-dock om de iPhone te synchroniseren met een nabije computer. De iPhone is in deze dock gewoon te gebruiken, ook voor andere apps dan de telefoon-applicatie.

De iFusion is verkrijgbaar in glimmend zwart of wit en geschikt voor de iPhone 3G, 3GS en iPhone 4. Vanaf april komt de iFusion op de Amerikaase markt voor $169. Je krijgt $20 korting als je nu al een pre-order plaatst.

Meer info: thefusionphone.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2011, 0:31
Categorie Accessoires
Onderwerpen telecom, toestel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.