iFonz, de iPhone-interface voor Windows Mobile

iFonz is een geslaagd voorbeeld van een iPhone-interface die je op Windows Mobile-toestellen zou kunnen gebruiken. Maar zodra je een applicatie opent ontdek je weer de nuchtere waarheid.

iFonz, iPhone interface voor Windows mobileEr zijn inmiddels zoveel skins, thema’s en hacks verkrijgbaar waarmee je je ‘gewone’ telefoon een iPhone-uiterlijk kunt geven, dat je je afvraagt waarom al die mensen niet gewoon een iPhone kopen. Vooral voor Windows Mobile is er erg veel aanbod, misschien omdat de meeste toestellen een touchscreen hebben – in tegenstelling tot Nokia S60. iFonz is een mooi voorbeeld van een (gratis) programma waarmee je je telefoon een iPhone-interface geeft. Alles ziet er prachtig uit, totdat je een applicatie opent en weer terug bent in de vertrouwde, lelijke wereld van Windows Mobile.

iFonz kan onder andere een andere achtergrond instellen, animatie-effecten tonen en je kunt een onbeperkt aantal startpagina’s maken met elk 12 iconen. Bladeren tussen pagina’s gaat via het touchscreen of de navigatieknop. En je kunt de software op elk moment weer uitschakelen. Opvallend is trouwens dat Apple geen jacht meer lijkt te maken op mensen die de iPhone-iconenset proberen te imiteren. Vlak na de lancering van de iPhone was dat wel anders.

Draai je beeldscherm een kwartslag om onderstaande video zonder nekkramp te kunnen kijken.

Downloaden: iFonz (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2008, 10:09
Categorie Achtergrond
Onderwerp windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.