iFaux 5: knutsel je eigen iPhone 5

De iFaux 5 is een pdf-bestand waarmee je de bovenkant van de iPhone 5 in elkaar kunt knutselen met papier. Deze kun je bovenop je iPhone 4 of iPhone 4S zetten.

iFaux 5Benieuwd hoe de iPhone 5 er in het echt uitziet, maar vind je het teveel werk om af te reizen naar een winkel waar ze hem hebben? Dan kun je met enkel een schaar, een stuk papier en wat lijm van je iPhone 4 of iPhone 4S ook gewoon een iPhone 5 maken. De iFaux 5 is een pdf-bestand dat je kan afdrukken, waarna je hem tot een iPhone 5-bovenkant om kunt knutselen. Deze kun je bovenop je oude iPhone zetten.

Toegegeven: de iFaux 5 zal in veel situaties niet heel handig zijn. Het knutselwerkje is vooral leuk om voor de grap op je iPhone te zetten, of als je toch echt zo snel mogelijk wil weten hoe een iPhone met 4-inch display er in het echt uitziet. De makers zien er in ieder geval de humor wel van in: op de site van de iFaux 5 wordt onder andere geadverteerd voor een uniek ‘papertouch’-scherm.

Je kunt de iFaux 5 downloaden op de site van de makers. Denk er wel aan dat je het bestand op ware grootte moet afdrukken. Anders past hij niet goed bovenop je huidige iPhone.

iFaux Promo

Via Cult of Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2012, 16:53
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.