iCulture Weekend: nieuwe iPhones op 10 september, IFTTT-tips voor iPhone en meer

In iCulture Weekend vatten we al het nieuws van de afgelopen twee dagen nog eens samen. Met de iPhone 5S op 10 september, IFTTT en meer.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tim cook iPhone aankondigingVoor alle weekendgenieters die met geen vinger het internet hebben aangeraakt de afgelopen twee dagen, zetten we iedere maandag al het belangrijke nieuws uit het weekend nog even op het rij. En vooral dit weekend is er eentje om nog eens goed na te lezen: het lijkt er namelijk op dat we eindelijk weten wanneer de iPhone 5S wordt gepresenteerd. Zaterdag kon je bovendien onze iCulture Vakantiespecial lezen, waarin we uitleggen hoe je Siri als vakantie-assistent gebruikt.

Nieuwe iPhones onthuld op dinsdag 10 september 2013

iphone 5s 5cAllThingsD is er zeker van: op 10 september 2013 worden de nieuwe iPhones door Apple onthuld tijdens een keynote. Een evenement dat door Apple zelf nog niet is bevestigd, maar het gerucht heeft nogal wat voeten in de aarde: AllThingsD is namelijk in handen van Wall Street Journal, dat weer bekend staat om zijn nauwe banden met Apple. Bovendien werd de iPhone 5 in september 2012 onthuld, waardoor een nieuwe aankondiging een jaar later vrij logisch lijkt. Volgens geruchten zullen er een iPhone 5S en een goedkopere iPhone 5C uit de doeken worden gedaan.

Ander nieuws

Vijf tips voor IFTTT op je iPhone

IFTTTDe iPhone-app If This Then That (IFTTT) maakt het een stuk makkelijker om je contacten, foto’s, herinneringen en andere informatie op je iPhone te synchroniseren en koppelen aan andere webdiensten, maar je hebt dan wel de juiste recipes nodig. Wij hebben in een handige lijst vijf tips voor IFTTT op je iPhone op een rij gezet. Met tips voor het bewaren van je foto’s, het scheiden van screenshots, foto’s en selfies en een slimme manier om je adresboek in Google Drive en Dropbox op te slaan.

Andere apps

  • De iPhone-app RunGap verzamelt data van fitnessdiensten Runkeeper, Nike+, Runtastic en meer.
  • VARA Teletijd is een handige iPhone-app die samenhangt met TV-Lab.
  • Je kunt in filter-app Pixter voortaan commentaar achterlaten.
  • McDonalds Happy Studio is een frustrerende app voor kinderen, van het bekende burgerrestaurant.
  • Je kunt met de iPhone-app van het handige accessoire Petzila op afstand een koekje geven aan je hond.
  • In iKids deze week aandacht voor Jop gaat naar school, Ben niet bang en Shrek Alarm.
  • SpeakingEnglish leert je ENgelse uitspraak met een iPad-app.
  • Het nieuwe e-book iPad-economie bespreekt 40 digitale trends.
  • De gitaarapp Pearl Guitar biedt een erg realistisch geluid.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.