iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 18 juni

Vandaag op iCulture alles over Handoff en Continuity op Apple TV, mogelijke beperkingen op oude iDevices, een redesign voor Netflix en meer.

Wikipad Gamevice iPad controllerHet was een drukke dag op de redactie van iCulture Vandaag. Niet alleen omdat we allemaal niet konden wachten op de pot tussen Nederland en Australië tijdens het WK 2014 – er was ook ontzettend veel interessant nieuws. Zo hoorden we dat Handoff en Continuity niet op oudere iPhones en Macs werken, maar dat deze zelfde iOS 8-functies mogelijk wel de Apple TV ondersteunen. Daarnaast kreeg Twitter een nieuwe functie waar wij al lang op wachten: de mogelijkheid om gif-animaties te delen. Over dit en meer lees je in iCulture Vandaag.

Nieuws

Apps

Accessoires

Rubrieken

  • iCulture Deals is vandaag tot de nok toe gevuld met leuke en goedkope apps, games, accessoires en meer.
  • iCulture speelt vandaag online mijnenveger met clans, in het spelletje A Few Billion Square Tiles.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
ICV Regen 2.0 iPad iPhone

  • Het Buienradar-alternatief Regen (gratis, afgebeeld) heeft een frisse iOS 7-uitstraling gekregen na een update. In de applicatie bekijk je de regen op de satellietweergave van Nederland en dat gaat in de nieuwe versie gepaard met vloeiende animaties. Helaas kan je de voorspelling van de buien in de komende uren nog altijd niet zien, wat Regen buitenspel zet tegen bijvoorbeeld Buienalarm en Regenmelding. Bovendien crasht de app meteen na de update. Slechts een herinstallatie hielp bij ons.
  • De Nederlander Jeroen van Rijn heeft gevolg gegeven aan zijn aardig succesvolle muziekspeler-app Play It. Opvolger Play It 3 (€0,89) bedient opnieuw makkelijk met veegbewegingen – al is het wat minder bijzonder dan toen – en ziet er kek in iOS 7-stijl uit. Met name de fullscreenweergave van een nummer bekoort ons. Hopelijk biedt een volgende versie van de applicatie ook ondersteuning voor je Spotify-account inclusief afspeellijsten.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.