iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 31 oktober 2014

Volgens Jonathan Ive was de Apple Watch een nog veel grotere ontwerpuitdaging dan de iPhone ooit was. En met Sing Karaoke van Smule fleur je dit weekend vele feestjes op. Dit en meer in de iCulture Vandaag.

Allerhande Koken iPadWe hadden vandaag flink wat appbesprekingen op iCulture, dus ideaal als je vlak voor het weekend nog even snel je iPhone of iPad wilde vullen met wat leuke software. Zoals de vernieuwde Allerhande-app op de foto hiernaast, of de gratis app PAC-MAN Friends. Beter nog: speel een van de vele enge spelletjes, speciaal uitgekozen voor Halloween.

Nieuws

Apps

Tips

Rubrieken

  • In iCulture Deals vind je talloze leuke aanbiedingen, zoals Ferrari-oordopjes en de laatste kans op onze Shopknaller.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • Host je een blog bij WordPress en gebruik je de sitestatistieken die het blogplatform zelf aanlevert? Dan kan je nu in je handen wrijven: na de laatste update kan je die namelijk bekijken op een widget van de app.
  • De leukst uitziende Candy Crush-kloon die we de afgelopen periode speelden (oké, misschien na Two Dots), is voorzien van 20 nieuwe levels en daarmee zijn eerste van ongetwijfeld veel updates.
  • De communicatie-app van voorkeur van iCulture, is voorzien van een aardige iOS-update. De snelheid is toegenomen, je kan alles aan je profiel bewerken in de app en de applicatie is verfraaid voor de iPhone 6 Plus.
  • Allerhande Koken iPad

  • (afgebeeld) We hebben hem helaas helemaal gemist eerder deze week, maar de iPad-app Allerhande Koken heeft een fantastische update gehad. Je kan nu meer dan 400 recepten doorzoeken en filteren op allerlei voorkeuren. Vegetarisch en pasta zoeken? Geen probleem. Eveneens kan je nu notificaties ontvangen als er nieuwe recepten klaarstaan.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2014, 22:35
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.