iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 21 maart 2014

In de iCulture Vandaag onder andere een annotatie-update voor de geweldige tekstverwerking-app Quip, de Belgische partij CD&V en meer.

Angry Birds Go ICVEen iPad? Die moet 5 tot 10 jaar meegaan, luidt het oordeel van gebruikers. We zijn van de jaren vandaag, merken we achteraf in de iCulture Vandaag. Want vandaag werd ook andermaal duidelijk dat Belgen twee jaar garantie op hun Apple-producten houden. Apple heeft een indiegame-sectie geopend in de App Store, Telegram is voorzien van betere geheime chats en nog veel meer nieuws, apps en goede games op de laatste doordeweekse dag – van deze week.

Nieuws

Apps

 • Met Placed voor iPhone koppel je applicatie-acties aan verschillende iBeacons in je huis.
 • Het was een tijdje stil, maar vandaag kreeg Telegram de eerste interessante update sinds de populariteitsgroei na de WhatsApp-overname.
 • De populaire game Angry Birds Go kreeg vandaag zijn eerste update waarin nieuwe omgevingen centraal staan.
 • Next voor iPad is een overzichtelijk huishoudboekje met iCloud-synchronisatie.
 • Populaire notitie-applicatie Evernote kan voortaan beter overweg met Office-bestanden en audio- en videobestanden afspelen.
 • Boodschappen-apps Aanbieding en Aanbieding Pro beschikken nu over exact dezelfde functies.
 • De populaire verhalensite Medium heeft een iPhone-app uitgebracht gericht op het lezen van verhalen.

Accessoires

 • Een sportaccessoire zonder iPhone-app? Ondenkbaar. Ook spierstimulator SmartMio doet mee.

Rubrieken

 • In iCulture Deals onder meer Currencies en Osmos voor iOS in de aanbieding en de iPad Air voor een zacht prijsje.
 • In iCulture Speelt onthullen we natuurlijk de Game van de Week en spelen twee nieuwe games.

Nog meer vandaag

ICV Quip iPad iPhone iOSApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

 • De officiële belstatus-app MijnKPN (gratis) is een tikkeltje handiger geworden. Als klant van KPN hoef je nu niet langer meer een account voor de app buiten de app te maken. Je hoeft niet langer uit te wijken naar een website. Je kan bovendien nu makkelijk je wachtwoord opvragen als je die vergeten bent en als je mag verlengen, zie je een aanbod in de app.
 • Mag ik van jou, in de categorie ondergewaardeerde apps, de laatste update van Quip (gratis)? De applicatie waarin je met meerdere mensen (tegelijk) documenten kan beheren en tekst kan verwerken, is in de nieuwste versie voorzien van een like-knop zodat je bewerkingen van anderen op waarde kan schatten. Je kan commentaar leveren bij een stuk tekst van een ander en hebt keuze uit Themes – net als in een echte tekstverwerker. Ten slotte kan je terugvallen op een oudere versie van de tekst. Een gigantische update voor een gigantisch goede app.
 • De Vlaamse partij CD&V steekt nu al van wal met de verkiezingscampagne in appvorm. De app CD&V (gratis) is een augmented reality-app waarin je lijsttrekker Kris Peeters projecteren op wat je maar wilt, om de standpunten van de partij in allerlei zaken aan te horen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2014, 22:39
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.