iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 27 november 2014

De Verenigde Staten 'slaapt' zakelijk vanwege Thanksgiving vandaag. Dat betekent een rustige dag qua nieuws en apps, maar heel veel koopjes.

Geld euro mobiel bankierenHet is een rustige dag op het gebied van nieuws en apps, en dat is niet zo gek. De Verenigde Staten ‘slaapt’ zakelijk gezien vandaag vanwege Thanksgiving. Iemand die een beetje bekend is met een Amerikaanse kalender, weet dan ook wat er voor de deur staat en wat je vandaag al kan merken op iCulture: Black Friday brengt een heel hoop fijne kortingen op Apple-producten en apps met zich mee.

Koopjes

Nieuws

Apps

  • De Nederlandse Energie Maatschappij heeft Anna-inzicht uitgebracht, waarin mensen met slimme energiemeters hun verbruik kunnen inzien.
  • Boodschappen in de supermarkt scannen op smaak… en met een abonnement. Boodschapp werd grondig vernieuwd.
  • Voer een vertrekpunt in, een datum en een maximumprijs. Genius Travel zoekt de leukste reizen voor je op.
  • Vervoersapp 9292 haalt na een update live verkeersinformatie op, dus inclusief vertragingen en wijzigingen.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Ravenous Nederlandse strip iPad iPhone

  • Erik Menno van Os blijft zijn eigen strip Ravenous nog steeds verkopen, en dat was voor hem de reden de app te optimaliseren voor het iPhone-scherm en iOS 8. Verder werden 200 teksten en tekeningen aangescherpt aan de hand van stripexperts en zijn er 40 extra tekeningen toegevoegd voor een alternatief einde.
  • En nu we toch in de duistere sfeer zitten: Yellow House is een bijzonder iPad-avontuur over een man met psychotische bevliegingen. Door items met elkaar te combineren en ze te normaliseren, ontrafel je in elke ruimte wat er nou precies aan de hand is. Bijzonder.
  • RTL heeft zijn Flitsmeister-concurrent voorzien van een update. Je ziet meldingen die je doorvoert nu meteen op de kaart en de Just Drive rijmodus is verder aangevuld met informatie over files, flitsers en gevaarlijke situaties. De app is ook geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
  • Deze op vakantie haast onmisbare app heeft verbeterde prijsfilters voor het zoeken van hotels, is geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus en… laat je nu je favoriete vakantiewoningen bewaren.
  • Misschien wel de momenteel populairste iPhone-app om muziek mee te downloaden en te beluisteren, is voorzien van iPhone 6- en iPhone 6 Plus-schermondersteuning.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.