iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 9 februari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 9 februari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag kon je op iCulture lezen over een nieuwe aanklacht die tegen Apple is ingediend omtrent de lagere opslagcapaciteit dan op het doosje staat. Ook hebben we een interessant interview met een Nederlandse tekenaar van wenskaarten die zijn werk graag op de iPad Pro doet. Tot slot lees je meer over nieuwe en populaire apps en vind je de nieuwste aanbiedingen op een rijtje!

Tips, gidsen en opinie

  • We gingen langs bij tekenaar Leendert Jan Vis, de tekenaar van bekende wenskaarten. Tekenen doet hij graag op de iPad Pro en wij stelden hem daarover enkele vragen.
  • Wil je meerdere Instagram-accounts gaan gebruiken? In deze tip lees je hoe je deze instelt en gebruikt.

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Weeronline: favoriete plaatsen.
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - TomTom Benelux is bijgewerkt met de meest recente kaarten. Ook zijn er bugfixes opgelost.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - TomTom West-Europa is bijgewerkt met de meest recente kaarten. Ook zijn er bugfixes opgelost.
  • Untappd - Discover Beer (Gratis + IAP, iPhone, iOS 13.0+) - Scan nu zelf je biertje, waardoor je hem niet meer handmatig in hoeft te voeren.
  • Weeronline (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Weeronline is geüpdatet zodat de tekst beter leesbaar is.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.