iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 22 juli 2014

In iCulture Vandaag van dinsdag 22 juli 2014: recordaantal bestelde iPhone 6-toestellen, analisten verwachten meer verkochte iPhones, geruchten wijzen op dunnere iPad mini, nieuwe functies in iOS 8 beta 4 en meer.

iphone-6-grote-modellenApple heeft kennelijk veel vertrouwen in de nieuwe grotere iPhone 6, die voor dit najaar op de planning staat. Wall Street Journal stelt dat Apple dit jaar een recordaantal van 80 miljoen toestellen heeft besteld, veel meer dan voorgaande jaren. Dat bericht verscheen trouwens op een interessant moment, een dag voor de kwartaalcijfers van Apple. Daarover zijn analisten positief gestemd. Ondanks het uitblijven van een nieuwe iPhone verwachten ze 14,5 procent meer verkochte iPhones. Overtreft Apple de verwachtingen of stelt het bedrijf de analisten teleur? We weten het rond de klok van 22:30 uur.

iCulture

  • Gisteren verscheen iOS 8 beta 4, waarin de Gezondheidsapp nu Nederlandstalig is. Aan de hand van screenshots bekijken we hoe je straks met de app kunt werken.
  • Maar dat is niet de enige verandering in de vierde iOS 8-beta. In een reeks korte video’s zetten we de belangrijkste vernieuwingen nog even voor je op een rij.
  • Gisteren introduceerde Facebook de handige nieuwe bewaarfunctie Save. Hoe het werkt leggen we uit in een apart artikel.

Nieuws

Apps

Meer vandaag

line app iphoneApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • De onlangs besproken app Capo Touch (€4,49) heeft nu al de eerste update binnen. De app crasht minder omdat er niet langer muziekvideo’s getoond worden.
  • De originele versie van Angry Birds (€0,89) kreeg een update met 15 nieuwe levels in de episodes Short Fuse, Red’s Mighty Feathers en Surf and Turf. En met Power Potion (voorheen Super Seeds) blaas je je vogel op tot ongekende omvang. Ook in HD.
  • De chatapp LINE (gratis, zie afbeelding) is vooral in Japan populair, maar heeft ook in Europa wel wat aanhangers. De app kreeg Hidden Chat-berichten, die na verloop van tijd vanzelf verdwijnen. Waar zagen we dat eerder?

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.