iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 10 juni 2014

Vandaag op iCulture: beter multitasking op iPad bevestigd in iOS 8, aanwijzingen voor nieuwe parkeerfunctie, Vodafone gaat 4G-snelheid opschroeven, rss-app Unread voor iPad en nog veel meer.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Multitasking op iPad in iOS 8Ook nu iOS 8 geïntroduceerd is, gaat het speuren naar vernieuwingen gewoon verder. Zo lijkt code de vernieuwingen in multitasking op de iPad te bevestigen en zijn er aanwijzingen voor een nieuwe parkeerfunctie. Verder zou Apple ‘Health’ als morele verplichting zien, gaat Vodafone de 4G-snelheid verhogen, al profiteren iPhone-gebruikers daar nog niet van. Maar er was nog veel meer zoals: RSS-nieuwsapp Unread nu ook voor voor iPad en handige accessoires.

Nieuws

Apps

 • De populaire RSS-nieuwsapp Unread gooide op iPhone al hoge ogen, maar is er nu ook voor de iPad.
 • Uitslagen-app Forza Football (voorheen Live Score Addicts) 3.0 voor iPhone en iPad laat snel schakelen tussen competities en heeft meer instellingen.
 • Aantekeningen-app Moxtra is voorzien van een gedeelde takenlijst-functie. In de groepschat kan je eenvoudig todo’s maken en delegeren.
 • Just Dance Now en Just Dance 2015 van Ubisoft willen je laten dansen met iPhone en Android. Maar doe je meer dan schudden?

Accessoires

 • De Honeywell Lyric is een slimme thermostaat met iPhone-app van een bekende thermostaatmaker – en daarmee concurrent voor de Nest.
 • De Sentri is een slim beveiligingssysteem met iPhone-app, dat kan communiceren met Philips Hue, Belkin WeMo en de Nest-thermostaat.

Onze rubrieken

 • In iCulture Deals hebben we een handige fietshouder voor je iPhone en de beste apps voor iPhone, iPad en de Mac.
 • De ‘iCulture speelt‘ staat vandaag volledig in het teken van gamebeurs E3 met een nieuwe MFi-controller en de vetste games.
 • Nog meer vandaag

  Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
  Screens VNC iPad Mac combinatie

 • Screens VNC (€17,99, afgebeeld), een gestroomlijnde app waarmee je vanaf je iPhone en iPad toegang krijgt tot verschillende Mac of pc’s uit je netwerk, biedt vanaf nu ook Dropbox-ondersteuning. Het is een keuze ten opzichte van de iCloud-sycnhronisatie van je gegevens, die er al was. De stabiliteit en snelheid moeten er ook op vooruit zijn gegaan en voor Belgische gebruikers zijn er enkele slordigheden uit het toetsenbord gehaald.
 • De superkorte video-app Vine (gratis) heeft wat WK 2014-verrassingen in petto voor gebruikers, en dat is toch best bijzonder voor een Amerikaanse app.
 • De voortreffelijke wijnscanner en -herkenner Vivino (gratis) had altijd één achilleshiel. Dat is de locatiescanner, zodat de app je kan vertellen welke wijnen je bij jouw huidige slijterij of supermarkt koopt. De locatiebepaling was beroerd… en is dat helaas nog steeds na een nieuwe update, ondanks dat die het moet verhelpen. Zet hem op, Vivino.
 • Elektrische oplaadpunten vinden voor de auto die je hebt: dat is het doel van iPhone-app The New Motion (gratis). De applicatie werd onlangs grondig vernieuwd, maar kampte met crashes. Die zijn door een nieuwe update verholpen, waardoor The New Motion vooral een verzorgde app is. Laadpunten in The New Motion tonen prijzen, vermogen en type oplader. Op die waarden kan je ook zoeken.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 21:08
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.