iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 1 juli 2014

Vandaag op iCulture: NLziet en WappZapp Plus vergeleken met Netflix en Videoland Unlimited, roamingkosten EU verlaagd, nieuwe abonnementen van Vodafone en Base en nog veel meer.

WappZapp.TV iPad iPhone headerVandaag openden maar liefst twee nieuwe Nederlandse videodiensten hun deuren voor het grote publiek: het nieuwe NLziet van de publieke en commerciële omroepen, en de nieuwe betaaldienst WappZapp Plus. Reden voor ons om de nieuwkomers te vergelijken met het bestaande aanbod. Hoe goed doen ze het ten opzichte van Netflix en Videoland Unlimited, dat vorige week officieel van start ging? Ook hebben we tips om een vastlopende installatie van iOS 7.1.2 op te lossen en nog veel meer nieuws.

Nieuws

Apps

Accessoires

Onze rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • Nieuws-app Inside.com (gratis) introduceert pushnotificaties in versie 2.0 van de iPhone-app. Je krijgt meldingen over belangrijk nieuws (breaking news) en je kan zelf meldingen (via app of e-mail) instellen voor onderwerpen die je interesseren.
  • De populaire boerderij-bouw-game Hay Day (gratis) introduceert een nieuw zomers thema die al je dieren een zomerse outfits uitdost en je hebt de beschikking over zomerse decoraties zoals een zwembad met glijbaan. Ook kun je katoen verbouwen en die met de nieuwe naaimachine meteen vervaardigen tot een katoenen shirt of iets anders. Daarnaast nog een heleboel andere vernieuwingen en verbeteringen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.