iculture-vandaag
iCulture Vandaag
beats-music-app

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 3 oktober 2014

Weet je nog, dat we eerder deze week een grote lijst met iOS 8-problemen opsomden? Die problemen kwamen van onze lezers en nog veel meer mensen signaleerden ze, gezien de overweldigende belangstelling voor het artikel. Het is een beetje akelig… maar de hoeveelheid problemen in iOS 8 was nog groter. Daarom hebben we er ook […]

beats-music-appWeet je nog, dat we eerder deze week een grote lijst met iOS 8-problemen opsomden? Die problemen kwamen van onze lezers en nog veel meer mensen signaleerden ze, gezien de overweldigende belangstelling voor het artikel. Het is een beetje akelig… maar de hoeveelheid problemen in iOS 8 was nog groter. Daarom hebben we er ook een tweede artikel over geschreven. Gelukkig zijn er ook veel dingen om vrolijk van te worden vandaag.

iCulture

Nieuws

Accessoires

  • De JuiceBuddy is een iPhone-adapter met ingebouwde Lightning-poort. Je hebt dus geen kabels meer nodig.

Apps

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Overstroom ik iPhone iPad

  • De Rijksoverheid heeft een app uitgebracht waarmee je kan controleren of jouw woning overstromingsgevaar heeft. Vul je postcode in en zie een omschrijving waarbij je eigenlijk altijd op ‘wat betekent dit’ moet drukken om er een idee bij te krijgen. De app vraagt om je GPS en soms zelfs om toegang tot je camera. Die hoef je niet af te geven: daar doet de app niks mee.
  • Bij iCulture houden we van de teamchat-tool Slack. De applicatie die je kan behangen met allerlei geautomatiseerde kanalen is nu geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
  • Adaptxt is een swipe-toetsenbord waar we nog geen uitgebreide aandacht aan hebben besteed. Waarom? Omdat hij niet echt lekker werkt. Maar het foutje dat het toetsenbord blijft hangen als je een klein woord schrijft, is na een update wel verholpen.
  • Voor schrijfapps waarin je rustig kan schrijven, met mooie typografie, is het taak niet te lang te wachten met ondersteuning voor iPhone 6- en iPhone 6 Plus-schermondersteuning. Dat deed Byword dan ook niet.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.