iculture-vandaag
iCulture Vandaag
apple-watch-tijdstip

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 23 september 2014

Vandaag op iCulture: de overname van Prss door Apple, je Apple TV bedienen vanaf de Apple Watch, iOS 8 steeds breder geïnstalleerd en meer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-tijdstipIedere dag komt er op iCulture bijzonder veel nieuws voorbij. Vooral in september is dat het geval: met de introductie van een nieuwe iPhone is er nu eenmaal een hoop te vertellen. Zo schreven we vandaag over Apple TV-besturing met de Apple Watch, en het steeds breder verspreide iOS 8. Maar we hadden ook nieuws van eigen bron: iCulture ontdekte vandaag namelijk dat Prss is overgenomen door Apple. Daarmee kan Apple wel eens de digitale bladenmarkt op zijn kop zetten.

Nieuws

Apps

Rubrieken

Nog meer vandaag

List Minimalistic iPhoneApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • Na zijn tweejarige designcarrière bij de gevestigde appontwikkelaar IceMobile, maakte Hidde van der Ploeg nu zelf een todo-app voor de iPhone. ‘Hij is op dit moment vast nog niet interessant voor jullie, maar ik wil hem uitbreiden met wat ik leer’, zegt hij tegen iCulture. Spijker op zijn kop: hij is nu nog wat simpel. We zijn benieuwd naar de updates.
  • Overgestapt op iCloud Drive, maar heb je nog geen Mac OS X Yosemite? Misschien kan je met Flick. tóch bestanden van de iPhone naar de Mac versturen. De applicatie ondersteunt nu de iCloud Drive-mappenstructuur op de iPhoone, zodat je foto’s en documenten kan versturen.
  • Deze app vol stickers, filters en randen voor je foto’s, ondersteunt alvast het beeldscherm van de iPhone 6 en dat van de iPhone 6 Plus.
  • Ook de goede video-app en -editor Videon is al aangepast op de grote beeldschemresoluties. Bovendien kan de applicatie nu al overweg met de 240 frames per seconde opnames van de iPhone 6 (Plus). Ook aardig is dat je het beeld van videofragmenten nu kan kantelen.
  • Dit was al langer één van onze favoriete apps voor tweestapsverificatie. Met de update is Authy daar nog handiger voor: je kunt je unieke codes versleutelen met behulp van Touch ID. Daarnaast is de app voorzien van een vernieuwd design.
  • Fifa 15 is vandaag voor de iPHone en iPad verschenen. Dit is een imposant 3D-voetbalspel dat je gratis kunt downloaden, maar dan wel met de inmiddels bekende in-app aankopen voor extra spelmunten.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2014, 17:42
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.