iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 27 april 2015

In iCulture Vandaag al onze artikelen, zoals: nieuwe beta's van iOS 8.4 en OS X 10.10.4 en updates voor Instagram en Facebook Messenger.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoHet is niet onze gewoonte om op feestdagen een iCulture Vandaag te publiceren. Meestal gebeurt er immers niet zoveel op feestdagen. Maar vandaag was een uitzondering, want bij Apple ging alles vandaag wel gewoon door. We zagen nieuwe beta’s van iOS 8.4 en OS X 10.10.4 aan ons oog voorbij trekken en later op de avond kun je nog een uitsmijter verwachten: dan maakt Apple nieuwe kwartaalcijfers bekend en er gaan geluiden dat er wel eens nieuwe records kunnen worden gebroken.

Nieuws

Tips

Apps

  • Does Not Commute is een leuke nieuwe game. In onze review lees je waarom de game zo leuk is en waarom je ‘m het beste in één keer kunt uitspelen.
  • Instagram heeft 3 nieuwe filters: Lark, Reyes en Juno. Maar je kunt nu ook op hashtags met emoticons zoeken.
  • Facebook heeft videobellen in Messenger gestopt. Belgen kunnen het al gebruiken, Nederlanders nog niet.
  • Een app met een nuttige insteek: SafeDrive moedigt je aan om tijdens het autorijden de iPhone niet aan te raken. Veel te gevaarlijk immers.

Meer vandaag

TwoDots geheimen iPadApps en updates die leuk genoeg zijn om nog even te noemen:

  • Chalkboard Pinball (€1,09, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Met deze app ontwerp je je eigen flipperkasten. Uniek!
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nu losse emoji posten in een stream. Jouw avatar komt er dan uit te zien als de emoji die je gebruikte.
  • Two Dots (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - 25 nieuwe levels! Kun je weer even vooruit. Zie afbeelding hierboven.

Nu geschikt voor Apple Watch

weather-channel-apple-watchOmdat er momenteel erg veel apps uitkomen, die geschikt zijn gemaakt voor de Apple Watch, hebben we tijdelijk een nieuw blokje waarin ze worden genoemd:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze weerapp toont realtime waarschuwingen bij regen, onweer en andere weersituaties.
  • Pacemaker - AI DJ app (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 11.2+) - Maak een leuke mix met Pacemaker op de Apple Watch. Eerder werd ook al djay 2 aangepast voor het horloge.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2015, 11:25
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.