iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 21 september 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 21 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoWe trappen deze week af met een grote update waar we al dagenlang op zitten te wachten: watchOS 2. Eindelijk kan iedereen met een Apple Watch de nieuwste versie installeren en kijken hoe nieuwe functies zoals native apps en het tijdreizen bevallen. Eerder vandaag schreven we over een grootschalig malware-probleem in de App Store, waardoor Apple honderden apps offline moest halen. Ook bekijken we weer wat nieuwe functies van iOS 9 en leggen we uit hoe je in iOS 9 opnieuw het codeslot kunt omzeilen. Dat lukte bij eerdere iOS-versies al, maar de stappen die je moet nemen worden steeds omslachtiger. Uiteraard hebben we ook een oplossing om het te voorkomen.

Tips, uitleg en opinie

Nieuws

Apps en accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Bol.com hoofdpagina Deze apps waren te leuk om te laten schieten:

  • bol (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Bol.com laat je voortaan betalen met Air Miles en artikelen met verschillende levertijden gescheiden bezorgen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Piccross Adventure House is een klassieke game waarin je puzzels oplost om het mysterie van een oud huis te ontrafelen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Met Vidzy verstuur je gemakkelijk en snel korte video’s naar je vrienden.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ben je gek op India, speel dan deze quiz met allerlei vragen over dit immense land.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.