iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 19 maart 2015

Wat is er op donderdag 19 maart 2015 allemaal op iCulture gebeurd? Je leest het zoals vertrouwd in een nieuwe editie van iCulture Vandaag.

iCulture Vandaag logoIedere dag bespreken we op iCulture het laatste nieuws op Apple-gebied, en nemen we ook de meest recente apps onder de loep. Leuk, maar soms mis je door de vele gebeurtenissen wat er zoal is gepubliceerd. Het overzicht even kwijt? Geen nood, want in iCulture Vandaag zetten we alle artikelen van de dag nog eens rustig voor je op een rij. Zo zie je in één oogopslag wat er vandaag allemaal belangrijk was.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Met de Bluewire kun je telefoongesprekken opnemen en terugluisteren.
  • De iRig 2 maakt de gitaar slimmer op het podium.
  • Vind je de Apple Watch niet mooi? Daar wil de Banded wat aan gaan doen.

iCulture Deals

  • iCulture Deals staat vandaag weer bomvol goedkope apps, games, accessoires en meer koopjes.

Meer vandaag

Apps die leuk genoeg zijn om nog even te noemen:

vine camera iphone

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Video’s laten volgens Vine voortaan een stuk sneller in de app. Zelfs als je offline bent.
  • Instashare Air Drop (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Heeft een nieuwe Storage-extensie. Problemen met notificaties zijn daarnaast opgelost, waardoor de app beter in de achtergrond atief blijft.
  • Microsoft SwiftKey AI Keyboard (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Tussen talen wisselen is in SwiftKey nu een stuk makkelijker door naar rechts te vegen op de spatiebalk. Daarnaast heeft het toetsenbord een aantal snelheids- en stabiliteitsverbeteringen gekregen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.