iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 10 augustus 2015

Wat gebeurde er zoal op iCulture, op maandag 10 augustus? We zetten alle artikelen van de dag op een rij in een nieuwe iCulture Vandaag.

iCulture Vandaag logoIedere dag komt er ontzettend veel op iCulture voorbij. Maar geen nood – aan het einde dag de avond zetten we nog eens alles op een rij, zodat je precies weet welke artikelen je nog moet lezen. Met vandaag acht redenen om WhatsApp in te ruilen voor Telegram, een manier om eigen iPhone-accessoires te bouwen en een video van de dunnere iPad mini 4.

Nieuws

Tips en gidsen

Apps

iCulture Deals

  • iCulture Deals is ook vandaag de aangewezen plek voor alle goedkope apps, games, accessoires en nog veel meer koopjes.

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om te laten liggen.

Kaboom

  • Pathé Nederland (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 12.1+) - Je kunt nu alle tijden en tickets per bioscoop sorteren. Het is ook mogelijk om Unlimited-reservingen te annuleren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Stuur zelfverwoestende berichten naar ieder sociaal netwerk.
  • Collect by WeTransfer (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Een wachtlijst laat nu al je downloads zien.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Voor gebruikers van de betaversie zitten er nieuwe iOS 9-functies in deze Twitter-app, zoals een compleet nieuwe webbrowser die de Safari View Controller van iOS 9 gebruikt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.