Handschoenen voor iPhone-bezitters: Etip Glove van The North Face

The North Face heeft handschoenen met de naam Etip Glove uitgebracht. De handschoenen zijn geschikt voor drie seizoenen en hebben speciale vingertoppen, geschikt voor iPod-clickwheel en iPhone-touchscreen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Etip GloveAls je op de fiets naar je werk gaat, heb je de handschoenen vast alweer uit de kast gehaald. Lastig is het wel, dat je met die dikke handschoenvingers je iPod of iPhone niet meer kunt bedienen. The North Face heeft nu de Etip Glove ontwikkeld, met een speciaal laagje op de duim en wijsvingern. Daarmee kun je beide apparaten bedienen, zonder de handschoenen uit te doen.

De handschoenen zijn gemaakt van X-Static: 100% polyester met daartussen een laagje puur zilver, dat baterievorming voorkomt en dat tegelijk temperatuur en vocht reguleert. The North Face noemt het zelfs drie-seizoenen-handschoenen: fris in de zomer, lekker warm in de winter. De vingertoppen zijn van siliconenrubber gemaakt. In het lijstje met functies staat dat deze vingertoppen geschikt zijn om je clickwheel te bedienen. De persoon die de tip op het forum van One More Thing meldde, weet het zeker: deze handschoenen werken als een trein in combinatie met de iPhone. De website van The North Face maakt er echter geen melding van (en de knop ‘Learn More’ bij de handschoenen werkt niet).

Er zijn vier maten (S, M, L en XL) en ze kosten ongeveer €30. Maar eerlijk gezegd: ze zien er niet echt warm uit. Welke fabrikant bedenkt nu toch eens handschoenen die werken volgens het principe van een elektrische deken? Met bedrading rondom, waarbij de batterij van je mp3-speler voor de verwarming zorgt?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2007, 15:33
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.