Grafische interface voor simlockvrij maken iPhone (WERKT!)

De gratis simlockvrij-oplossing was tot nu toe via de commandoregel te gebruiken. Gelukkig is er nu een grafische interface, waarvan we de handleiding meeleveren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De gratis software-unlock voor de iPhone was tot nu toe lastig uit te voeren, omdat je vertrouwd moet zijn met de commandoregel. Gelukkig is er nu een grafische interface beschikbaar, waarbij je alleen maar een applicatie hoeft te starten. Zoals we eerder testten werkt de gratis software-unlock op alle Nederlandse mobiele netwerken, dus niets houdt de minder ervaren computergebruiker nog tegen. Deze handleiding helpt je door het proces.

Uitleg: door mijn (Jean-Paul’s) stommiteit is de inhoud van dit nieuwtje verwijderd. Helaas is de website waar het bestand vandaan kwam inmiddels ook down, dus kunnen we de originele blogpost niet meer recreëren. Deze oplossing werkt inderdaad gewoon 100%, maar door een stroom van tegenstrijdige nieuwsberichten was het niet meer duidelijk of de grafische software-oplossing nou fout was en/of de “bedenker“. Het bleek alleen de laatste te zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:22
Categorie Jailbreak
Onderwerp unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.