UniquePhones gooit handdoek in de ring

Het Ierse bedrijf UniquePhones gooit de handdoek in de ring, nu er een gratis software-unlock voor de iPhone verkrijgbaar is. Dat valt te lezen op de blog van iPhoneunlocking.com.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneunlocking.comWie herinnert zich nog het Ierse bedrijf UniquePhones? Op 25 augustus beloofden ze een simlock-oplossing uit te brengen, die echter werd uitgesteld na een juridisch telefoontje. Een onscherpe video onder moeilijke lichtomstandigheden moest het bewijs leveren dat de oplossing echt zou werken. Nu er een gratis alternatief beschikbaar is, gooit iphoneunlocking.com (UniquePhones) de handdoek in de ring.

Het valt te lezen op blog.iphoneunlocking.com. Het bedrijf geeft aan dat ze blij zijn dat deze gratis oplossing nu beschikbaar wordt gesteld en verwijst door naar relevante pagina’s. Wij hadden vanaf het begin al twijfels aan de oprechtheid van de unlock-pogingen van UniquePhones. Als je miljoenen tegemoet kunt zien met een oplossing die tussen de $25 en $50 per stuk gaat kosten, waarom dan zo’n wazige video als bewijsmateriaal uitbrengen? Welnee, dan kies je het meest ongunstige moment (‘s avonds in het schemerdonker) en het meest ongunstige apparaat (OK, de N95 is niet slecht, maar pak dan in ieder geval een echte videocamera). Kortom: we vermoeden nog even geen kwade bedoelingen zoals bij iPhoneSIMfree, maar het lijkt eerder op een sneue mislukking.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:07
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.