Google Latitude werkend op de iPhone?

Google Latitude kan op twee manieren op de iPhone beschikbaar komen: via Google Maps en Google Mobile. Een onscherpe foto wekt nu de indruk dat het in Google Maps is geïntegreerd.

google latitude iphoneGoogle kondigde een tijdje geleden Google Latitude aan, een dienst waarmee je vrienden op de kaart kunt zien. De iPhone-versie is nog steeds niet verschenen. Misschien heeft dat ermee te maken, dat Apple een firmware-update zal moeten uitbrengen om de functie aan Google Maps toe te voegen. Een andere route is via Google zelf, wanneer ze een update van de applicatie Google Mobile uitbrengen. Een tipgever van The iPhone Blog heeft nu een foto ingestuurd, waarmee de indruk wordt gewekt dat Google Latitude al op de iPhone gebruikt kan worden.


De onscherpe foto laat zien dat Latitude via Google Maps functioneert en niet via Google Mobile. Je kunt erover discussiëren wat de beste oplossing is: veel mensen zouden het liefst in Google Maps een nieuwe functie toegevoegd zien, maar in de interface is weinig ruimte over voor extra knoppen. Google Mobile is minder populair, maar voor Google wel gemakkelijker te updaten.

Via: The iPhone Blog

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 februari 2009 om 21:26
Categorie
iOS en iPadOS

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.