Gevangene verbergt iPhone op geheime plaats

Een gevangene van de staatsgevangenis in Inez (Kentucky) slaagde erin om een iPhone binnen te smokkelen. Maar de plek waar hij het verstopt had bleek minder gelukkig, met interne bloedingen en infecties als gevolg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Criminelen proberen in de gevangenis verboden spullen zoals drugs en zelfgemaakte zakmessen op de gekste plekken te verstoppen. Afgelopen week werd in de United States Penitentiary Big Sandy, gevestigd in Inez (Kentucky) een gevangene gesnapt met een iPhone. Deze was verborgen op een plek, ehm… waar de zon nooit schijnt.

Volgens FunTechTalk zou de gevangene na drie dagen pijn en interne bloedingen naar het gevangenishospitaal zijn gestuurd. Daar bleek dat hij een iPhone verborgen hield, die hij een paar dagen eerder van zijn vrouw had gekregen tijdens een bezoekje aan de gevangenis. Na een paar dagen probeerde hij het ding weer tevoorschijn te halen, maar scheurde daarbij zijn endeldarm waardoor bloedingen en infecties ontstonden. Gelukkig wist de chirurg er wel raad mee. De gevangene is buiten levensgevaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 13:42
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.