Gratis siliconencase voor de iPhone

FastMac biedt een witte siliconencase voor de iPhone aan voor $0. De case zou niet helemaal voldoen omdat sensoren worden geblokkeerd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De webwinkel FastMac stelt de Apple iPhone Skin gratis beschikbaar. Het enige wat je hoeft te betalen zijn de verzendkosten. De siliconencases die FastMac eerder voor de iPod uitbracht zijn van goede kwaliteit, maar er schuilt in dit geval een addertje onder het gras.

FastMac zou namelijk alweer bezig zijn met een nieuw type case, omdat deze niet helemaal voldoet. Het huidige model blokkeert de sensoren van de iPhone, waardoor niet alles naar behoren functioneert. Op zich geen probleem: de rotatiesensor zal nog steeds werken, maar de backlight-sensor en de nabijheidssensor voor je oor werken niet. Ons lijkt het niet echt een probleem, als je daarmee je iPhone krasvrij kunt houden. Van de andere kant: een goede siliconencase die het euvel niet heeft kost $6,95, dus waar praten we over?
Alleen verkrijgbaar in transparant wit: FastMac ACE-6464. We waren door het warme weer te lui om een account bij FastMac aan te maken, om te zien hoeveel de verzendkosten naar Europa zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 13:41
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.