Gerucht: Orange verlaagt iPhone-prijzen naar 99 en 129 euro

Volgens geruchten is Orange van plan om de prijs van de iPhone 3G in Frankrijk te verlagen naar 99 euro voor 8GB en 129 euro voor 16GB.

Orange prijsverlaging iPhone 3GOrange is van plan om in Frankrijk de prijs van de iPhone 3G te verlagen van 149 naar 99 euro voor het 8GB-model. De prijs van de 16GB iPhone 3G zou daarbij van 199 naar 129 euro worden verlaagd. Spectaculair is deze prijsverlaging allerminst, want in Nederland en Duitsland lagen de prijzen voor de iPhone 3G meteen vanaf het begin al veel lager.


De prijsverlaging blijkt uit een flyer voor Franse dealers die naar Apple Insider is gestuurd. Uit die flyer blijkt volgens deze website niet, dat je verplicht bent een tweejarig contract van €45 af te sluiten; maar wat ons betreft staat er toch duidelijk dat het om vanaf-prijzen gaat als je een dergelijk abonnement afsluit. In de kleine lettertjes eronder staat nog eens dat je een abonnement van minimaal 12 maanden moet afsluiten. De aanbieding is geldig van 13 november (de dag waarop de huidige reeks aanbiedingen van Orange aflopen) tot 14 januari, ver na het kerstseizoen. De volledige flyer is bij Apple Insider te zien.

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 november 2008 om 13:24
Categorieën
Geruchten, iDevices

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.