BlackBerry-fan wint wedstrijd met ‘iPhone sucks’ tattoo

De website Crackberry organiseerde een wedstrijd rond de BlackBerry Storm. De prijswinnaar ging echter wel heel ver: hij liet een BlackBerry-tattoo zetten met de tekst 'iPhone sucks'.

BlackBerry tattooIedereen kent wel de Zune Guy, de man die een Zune-logo liet zetten en er in een vlaag van verstandsverbijstering toch maar een duivelse Dick Cheney van liet maken. Maar wat als je BlackBerry-gebruiker bent en een intense haat jegens de iPhone koestert? De website CrackBerry organiseerde een wedstrijd en de winnaar was zo gek om zich een BlackBerry-tattoo te laten zetten.

De wedstrijd was op zich onschuldig: Crackberry vroeg wat mensen bereid waren te doen voor een BlackBerry Storm. Binnen een maand leverde het 3.000 reacties op, waarbij de volgende inzending de eerste prijs won:

I will get a lifesize tattoo of a Blackberry Storm with the CB logo. And below the Storm, I will get iPhones Suck tattooed (which could put me in harms way because my tattoo artist is a DIE HARD iPhone/Apple user. He has 3 Macs at the shop!!) Remember, A tattoo IS FOREVER, fighting a bear is only momentary…lol.

We weten niet of de deelnemers ook van verplicht waren de beloofde actie uit te voeren om de prijs te winnen, maar deze deelnemer liet er geen gras over groeien: hij ging naar zijn vaste tattoo-artiest (een iPhone-gebruiker) en liet de tattoo zetten.

Via: iPhoneticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2008, 10:47
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.