Gerucht: onderdelen van vierde generatie iPhone gespot in China

China Ontrade beweert foto's te hebben van onderdelen van de vierde generatie iPhone, ook al zou dat toestel normaal gesproken pas over een halfjaar op de markt moeten komen. Of gaat Apple de volgende generatie iPhone al eerder lanceren?

iphone 4g generation 2010In het Verre Oosten wordt alweer hard gewerkt aan de volgende generatie iPhone. China Ontrade heeft wat foto’s online gezet van onderdelen, die voor de vierde generatie iPhone bestemd zouden zijn. Vorige keer, toen ze onderdelen van de iPhone 3GS lieten zien, bleek een maand later inderdaad het toestel te worden aangekondigd. De lancering voor de volgende generatie iPhone is op dit moment nog erg ver weg.

Als Apple zich aan het vaste lanceerschema houdt, kunnen we de volgende generatie iPhone pas over een halfjaar verwachten. Dat kan twee dingen betekenen. De eerste optie: Apple is deze keer erg vroeg met het laten produceren van onderdelen. Meestal beginnen ze er veel later mee, om te voorkomen dat zich een flinke voorraad aan onderdelen opstapelt. Ten tweede: de iPhone komt deze keer veel vroeger op de markt omdat Apple is geschrokken van de opmars van Android en daar snel een antwoord op wil hebben. De speculaties kunnen weer beginnen!

Meer info: Gizmodo en 9to5mac
Tipgever: Arnold

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2009, 13:56
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.