Gerucht: nieuwe iPhone kan HD-video (1080i) aan

De website PhoneNews heeft vernomen, dat Apple resellers aanraad om hun oude Apple composiet- en component-kabels te verkopen. Er komt iets nieuws aan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone hdApple heeft resellers aangeraden om hun voorraden van de Apple Composite AV Cable en de Apple Component AV Cable af te bouwen. Apple gaat ze vervangen door een enkele kabel met een simpele naam: de Apple AV Cable, die zowel component als composiet ondersteunt. De kabel is vergelijkbaar met de Xbox 360 Component AV-kabel, waarbij je zowel HDTV- en SDTV-schermen kunt aansluiten. De website PhoneNews.com heeft nog iets anders vernomen: er komt tenminste één iPhone en één iPod touch aan met een hogere schermresolutie dan de huidige versies die volledige HD-video’s kunnen afspelen. Momenteel is 480i en 480p het maximum. De volgende generatie zou 720p en 1080i kunnen afspelen.


PhoneNews heeft nog meer geruchten: je kunt strake via de iPhone alle HD-content die op je computer staat via je HDTV afspelen. Wat je daarvoor nodig hebt is een iPhone, een Apple AV Dock en een Apple Remote.

Meer info: PhoneNews.com

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 0:33
Categorie
Apps

Reacties: 67 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.